Bandenbaas is gestopt

Bandenbaas is vanaf heden helaas gestopt. Mocht u interesse hebben in het domein van Bandenbaas of wellicht andere onderdelen van Bandenbaas, dan kunt u contact opnemen via info@bandenbaas.nl of 06 45 93 37 80


Quadbanden specialist

Stel uw vraag:


  • Facebook:

  • Bandenbaas facebook

  •  

  • E-mail:

  • info@BandenBaas.nl

  •  

  • WhatsApp:

  • 06 45933780

Veiligheid en privacy

Quadbanden.eu neemt de veiligheid en privacy van zijn klanten zeer serieus. De gegevens die quadbanden.eu van u vraagt worden met de grootst mogelijke zorg tijdelijk opgeslagen op een speciaal hiervoor bestemde server.

Het is uiteraard niet de bedoeling dat er iemand kan meekijken wat u besteld of op de een of andere manier uw gegevens kan afkijken. Het bedrijf quadbanden.eu doet er alles aan om uw privé-gegevens te beschermen.

Alle aangesloten internetwinkels van bandenbaas.nl nemen het College Bescherming Persoonsgegevens (CBP) serieus. Ons bedrijf doet er alles aan uw gegevens te beschermen, de gegevens die u ons toevertrouwd worden op een goed beveiligde server opgeslagen.
 

Quadbanden.eu vraagt u om de volgende gegevens:

Bij ons kunt u via internet banden voor uw quad bestellen. Om deze quadbanden op het juiste adres af te leveren heeft quadbanden.eu een aantal gegevens van u nodig. Hieronder kunt u zien welke gegevens we nodig hebben om uw bestelling met succes af te ronden.

Wat willen we van je weten?

Voor- en achternaam

Want u wilt natuurlijk correct aangesproken worden in de door ons gestuurde E-mails.

Adres en woonplaats

Onze bezorger heeft uw adres nodig om de quadbanden op de juiste locatie af te kunnen leveren. U kunt zelf kiezen waar u de band bezorgt wilt hebben, bijvoorbeeld op uw werk.

Telefoonnummer

We willen je snel kunnen bereiken mochten we nog vragen hebben. Niet verplicht wel makkelijk om de beste service te kunnen verlenen!

E-mailadres

Uw e-mailadres is nodig voor het versturen van de orderbevestiging en de factuur.

 

Betaalomgeving.

Onze betaalomgeving is in zijn geheel SSL gecertificeerd. Dit verzorgt onze partner Sisow voor ons. Sisow zorgt ervoor dat u veilig kunt betalen. Bij vragen over onze betaalomgeving moet u altijd contact opnemen met de medewerkers van quadbanden.eu, zij kunnen u verder helpen.
 

Wat is SSL?

SSL wordt door onze websites gebruikt voor de beveiliging van de internetverbinding bij het doen van een online aankoop. Tevens beschermd SSL uw persoonlijke gegevens. Hier door blijven uw gegevens geheim bij transport tussen de bank en de webwinkel.

Een gebruiker kan aan de hand van het SSL Certificaat in de betaalomgeving zien wie de transactie verzorgt. Het certificaat van quadbanden.eu wordt verzorgd door Sisow. Dit is een zeer professionele partner die op het gebied van beveiliging vooruit loopt op zijn concurenten. Bij ons zijn uw gegevens 100% veilig!
 

SSL biedt vertrouwen

Bij het vertonen van dit SSL certificaat weet u zeker dat u met een betrouwbare partij te maken heeft. Door het certificaat weet u bovendien zeker dat de gegevens alleen bij quadbanden.eu terecht zullen komen.
 

SSL is een wettelijke eis

In de wet staat dat het verplicht is om het verzenden van persoonsgegevens via internet te beveiligen. Het College Bescherming Persoonsgegevens (CBP) adviseert daarom om gebruik te maken van een SSL Certificaat. SSL staat voor Secure Sockets Layer. Quadbanden.eu gebruikt dit certificaat in de betaalomgeving.
 

Wet bescherming persoonsgegevens

De Nederlandse Wet bescherming persoonsgegevens, afgekort Wbp, geeft regels ter bescherming van de privacy van burgers. De wet is op 1 september 2001 in werking getreden en verving de Wet persoonsregistratie (1989).