Bandenbaas is gestopt

Bandenbaas is vanaf heden helaas gestopt. Mocht u interesse hebben in het domein van Bandenbaas of wellicht andere onderdelen van Bandenbaas, dan kunt u contact opnemen via info@bandenbaas.nl of 06 45 93 37 80


Quadbanden specialist

Stel uw vraag:


  • Facebook:

  • Bandenbaas facebook

  •  

  • E-mail:

  • info@BandenBaas.nl

  •  

  • WhatsApp:

  • 06 45933780

Ruilen en Retourneren met de beste service!

Het kan voorkomen dat u zich bedenkt, of u bent op de een of andere manier niet tevreden over de bestelde quadbanden. Dat is vervelend, maar zeker niet erg! Quadbanden.eu is een specialist op het gebied van banden voor uw ATV of quad. Het voortbestaan hangt samen met het tevreden houden van onze klanten.

Ons team helpt u dan ook graag bij het ruilen of retourneren van de door u bestelde producten. Ons beleid ziet er als volgt uit:

 quad ruilen en retour 

Wij doen nooit moeilijk.

 quad ruilen en retour

Zonder opgave van reden kunt u bij ons ruilen.

 quad ruilen en retour

Bepaal zelf met welke bezorger u de banden retourneerd.

 quad ruilen en retour

Als u wilt ruilen kunt u het nieuwe product de volgende dag al ontvangen.

 quad ruilen en retour

Bij retour krijgt u het geld binnen 7 werkdagen terug.


7 Dagen bedenktijd.

Het is mogelijk om 7 dagen lang na te denken over uw aankoop. Dit is overigens wettelijk vast gelegd. Bent u op de een of andere manier niet blij met de aankoop, dan kunt u de quadbanden of aanverwante artikelen altijd retourneren, neem hiervoor contact op met de klantenservice.

Bent u van plan de quadbanden te retourneren, graag in originele staat en verpakking (indien mogelijk). Dus bekijk het product zoals je dit zou doen in een winkel. Ben je er zeker van dat je de quadbanden wilt gaan gebruiken monteer deze dan. Als u de quadband heeft gemonteerd of op de een of andere manier beschadigd, komt de band niet in aanmerking om ingeruild of geretourneerd te worden.

Alle quadbanden die quadbanden.eu naar u verzend zijn nieuw. Als u de artikelen uit onze shop wilt retourneren, verwachten wij dat deze in dezelfde staat als bij aflevering bij ons terug keren. Alle quadbanden worden bij een retour gecontroleerd en beoordeeld op gebruikers sporen door een van onze specialisten.

Twijfel je toch, of misschien maar een klein beetje? Neem contact op onze klantenservice. Samen met een specialist kunt u de twijfels overleggen. Voor het retourneren van uw producten kunt u ook het beste contact opnemen met de klantenservice, zij helpen u verder!
 

Garantie op alle quadbanden.

Op alle quadbanden die door quadbanden.eu geleverd worden zit een fabrieksgarantie van minimaal 6 maanden. Voordat de quadband in aanmerking komt voor garantie moet de band eerst gecontroleerd worden door een van onze specialisten. Om in aanmerking te komen van de fabrieksgarantie moet er een productiefout geconstateerd worden.

Heeft u vragen over de fabrieksgarantie, neem dan meteen contact op met onze klantenservice!