Bandenbaas is gestopt

Bandenbaas is vanaf heden helaas gestopt. Mocht u interesse hebben in het domein van Bandenbaas of wellicht andere onderdelen van Bandenbaas, dan kunt u contact opnemen via info@bandenbaas.nl of 06 45 93 37 80


Quadbanden specialist

Stel uw vraag:


  • Facebook:

  • Bandenbaas facebook

  •  

  • E-mail:

  • info@BandenBaas.nl

  •  

  • WhatsApp:

  • 06 45933780

Betalen

Bij Quadbanden.eu kunt u gebruik maken van uw favoriete betaalmogelijkheden. U kunt veilig en snel betalen op alle websites van Bandenbaas.nl
 

iDEAL

iDeal is in Nederland ver uit het meest gebruikte betaalsysteem. Het aantal transacties via iDEAL groeit ieder jaar weer. Als u in het bezit bent van een bankrekening is de kans groot dat u ook kunt betalen met iDEAL. Vraag dit na bij uw bank.

Waarom is iDEAL eigenlijk zo populair?

BetalenU kunt veilig en snel betalen in uw eigen bankomgeving.
BetalenIedereen kan het, er is geen speciale software of kennis vereist.
BetalenHet is gratis en veilig.
BetalenBij bestellen en betalen voor 15:00, ontvangt u de quadbanden de volgende dag.
BetalenAlle bekende banken bieden het aan.

 

Overboeking

Overboeken is ook mogelijk bij Quadbanden.eu. Nog veel van onze klanten maken gebruik van overboeken omdat dit als zeer veilig wordt ervaren. Bij het overboeken per bank/giro maakt u na de bestelling zelf het orderbedrag over. Dit kunt u doen door middel van internetbankieren of een overschrijvingsformulier, dit is altijd gratis.

Het betalen met een bank naar bank overschrijving duurt over het algemeen 2 tot 3 dagen. Dit zorgt ervoor dat de bestelling vertraging op kan lopen. Quadbanden.eu verzend de artikelen pas als het orderbedrag ontvangen is.

Als u de bestelling heeft afgerond ontvangt u direct een orderbevestiging per E-mail. In deze E-mail staan de gegevens die u nodig heeft bij het betalen door middel van een overboeking. Sisow B.V. verzorgt het betalingsverkeer voor de webshops van BandenBaas.

Het weergegeven totaalbedrag moet overgemaakt worden naar het rekeningnummer van Quadbanden.eu. Onze administratie controleert de betaling aan de hand van de Betalingsreferentie, vermeld deze dus altijd! Zodra de betaling is gecontroleerd, wordt uw bestelling verzonden.
 

Sofort Banking

Deze betaalmethoden wordt nog maar weinig in Nederland gebruikt. Sofort Banking is te vergelijken met I-Deal. In landen als Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, België en Engeland is deze betaalmethoden al zeer populair. Neem contact op met uw bank om er achter te komen of u ook gebruik kunt maken van deze betaalmethode.
 

Mister Cash/Bancontact

Deze betaalmethode wordt veel gebruikt in België, en is vergelijkbaar met de populariteit van iDEAL in Nederland. Alle grote Belgische banken bieden deze service standaard aan in hun pakket.

Het betalen met Mistercash is zeer eenvoudig, snel en gratis. De betaling wordt binnen enkele seconden aan de begunstigde overgemaakt. Het voordeel is dat de bestelde ATV, UTV of quadbanden meteen verzonden kunnen worden.

Het betalen met Mistercash is te vergelijken met het betalen via een credit card. U heeft het kaartnummer nodig en de vervaldatum van de benodigde betaalkaart. Wanneer u in het betaalsysteem van de begunstigde zit, dan klikt u op het logo van Mistercash. Vervolgens geeft u het kaartnummer en de vervaldatum van uw betaalkaart in. Daarna wordt u naar het scherm van uw eigen online bank gebracht.

Vervolgens vult u de benodigde gegevens in en bevestigt deze. U komt nu op de betaalpagina van uw eigen bank terecht. Hier kunt u de betaling verder afwerken en ook nog het te betalen bedrag controleren. Zodra u dit bevestigd wordt het bedrag direct van de rekening afgeboekt en direct aan de begunstigde overgeschreven. Dit gebeurt binnen enkele seconden.


BandenBaas kortingscode.

Het is mogelijk om in aanmerking te komen voor een kortingscode. Voor vragen over de kortingscode kunt u contact opnemen met de klantenservice. Met de kortingscode kunt u op elke bestelling die u doet bij bandenbaas een korting krijgen.